top of page

LIEKE

VAN DER

VEGT

HIER KUN JE NIET OMHEEN | Installatie-voorstelling

HKJNO.png

HIER KUN JE NIET OMHEEN | Installatie-voorstelling
Samenwerking met Anne van der Vegt | 2021
 
HIER KUN JE NIET OMHEEN is een installatie-voorstelling midden in een winkelstraat. Een beleving waar je, als toeschouwer én voorbijganger, niet omheen kunt!

 

In HIER KUN JE NIET OMHEEN toveren de zussen/performers Anne en Lieke van der Vegt een winkelstraat om tot muziekstuk. Met een compositie die wordt bepaald door de bewegingen van voorbijgangers, creëren ze een beleving die balanceert tussen ervaringstheater, muziek en beeldende kunst.  

 

Waar lopen we als voorbijganger eigenlijk aan voorbij? Wat blijft onzichtbaar? Welke gedachten gaan er om in de hoofden van voorbijgangers? En kunnen we deze gedachten, letterlijk, een stem geven? HIER KUN JE NIET OMHEEN toont een andere versie van de stad met al haar drukte, schoonheid en verborgenheden. 
 

Credits

Concept en spel: Anne en Lieke van der Vegt

Artistieke begeleiding: Bart van de Woestijne

Posterbeeld: Qiqi van Boheemen

 

HIER KUN JE NIET OMHEEN wordt geproduceerd door Zwolse theaters in coproductie met VIA ZUID Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg en wordt mede mogelijk gemaakt door Janivo Stichting, Stichting Hervormd Weeshuis, Olland Buisman Stichting, Stichting Abracadabra en Muller Bedrijfs Onroerend Goed.

 

TICKETS
Portret verticaal.jpeg
bottom of page