LIEKE

VAN DER

VEGT

Dit is een zin over onze voorstelling. Dit is dezelfde zin over onze voorstelling. Even voor de duidelijkheid: dit is een andere voorstelling over hetzelfde. Of is dit dezelfde voorstelling maar dan over iets anders? Of niet? Is dit nou dezelfde voorstelling? Wat is eigenlijk het verschil tussen hetzelfde en iets anders?

 

Er zit lek in de wereld. Een lek waardoor alles wegloopt wat twee dingen ‘hetzelfde’ maakt. Niets blijft hetzelfde en dat blijft. In EEN KAMELEON KEEK IN DE SPIEGEL brengen de twee jonge theatermakers een ode aan de verandering, aan de verwarring die als een storm raast over de vlakte tussen dit en dat, toen en nu, iets en niets. 

 

Deze voorstelling wordt Begeleidt door Jetse Batelaan en ondersteund door Fonds Lokaal Effectief Den Bosch, het Apollo Fonds en de Toneelacademie Maastricht.

Tickets (UITVERKOCHT!)
wil je op de reserve lijst?Reserveer dan hieronder je kaarten.
Kosten: 5,- per kaart, betalen bij binnenkomst.
 
datum: 31.10.20 - 20:00u
locatie: Theater Artemis, den bosch.
kies een tijd:

WIE

Lieke van der Vegt (1997) en David Westera (1996) zijn afgelopen zomer afgestudeerd van de opleiding tot performer aan de Toneelacademie Maastricht. Ze kennen elkaar echter al van ver voor hun opleiding; allebei groeiden ze op in het noordoosten van het land en daar volgden ze dezelfde vooropleiding.

 

Tijdens hun studie in Maastricht bewandelden ze elk een eigen pad. Lieke bewees zich als een tovenares van beelden, David daarentegen maakte de (uit)gesproken taal zijn werktuig. Ze vinden elkaar echter in een fascinatie voor dezelfde onderwerpen: de grote en kleine absurditeiten van alledaagse beelden en het dwalen in een wereld die te groot is om te begrijpen. De poging, tot begrip, tot contact, tot (jezelf) zijn, is de verbindende factor die aanleiding was om de samenwerking aan te gaan.

Meer weten? Kijk op: 

www.liekevdvegt.nl

www.davidwestera.nl

 

Met dANK AAN

unnamed_edited.png

 © 2020 Lieke van der Vegt

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now